keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Veikkola Marathon 05.06.2016 (lopussa pieni skaba!)

Kaikkee pitää kokeilla vai miten se meni?

Lauantaina lähettiin suoraan European Openista kaverin kanssa ajeleen kohti Espoota. Pysähdyttii matkalla peukkubaarin noutopöytään, sillä tiedettiin että sunnuntaina ei juuri tule kunnon ruokaa syötyä.

Sokos Hotel Tapiola Garden valikoitui yöpymispaikaks, sillä oli tarpeeks lähellä seuraavan päivän kohdetta. Vietiin lauantaina vaan kamat hotellille ja lähettii Veikkolaan tutustuun rataan. Otin birkut pois jo tutustumiskiessillä, sillä koko sunnuntain aikana en yhtä ainoaa moista kyenny saamaan. En edes väylällä 13, vaikka saareen osuin ainakin kolmesti. :D



Väylä 13. Saariväylä.
Tutustumiskiessin jälkeen kävästii kaupassa hakee reppuihin eväitä. Otin parit suklaapatukat, Tuc-keksejä, karkkipussin ja mehua. Nyt jälkikäteen ku mietin, niin suklaa ei kauaa lohduta vaikka hyvältä maistukin, karkkia en syö muutenkaa koskaa (niitä vieläkin jäljellä kotona), keksit oli hyvä juttu ja samoten mehu. Jos reissu olisi vielä edessä niin suklaat ja karkit korvaisin energiapatukoilla ja vaikka pähkinöillä.

Sitte se sunnuntaiaamu vaan koitti neljän tunnin yöunien päätteeks. Kello 6:30 alko pelaajakokous Veikkolan radalla, joten pyydettiin ns. kylmä aamiainen hotellilta eli kahvit ja leivät kello 5:30. Leivästä söin ehkä puolet, ku ei ollu viä nälkä ja kahvia join kupillisen.

Just vähä ennen puol seiskaa taidettii olla Veikkolassa ja pelaajakokous sai alkaa. Päästiin kaverin kanssa samaan pooliin ja ekat viis kierrosta meiän kanssa kiersi muuan Pasi. Pasi oli hauska mies ja sopi hyvin meiän joukkoon huumorinsa puolesta. :D Kuvitelkaa sellanen tilanne ku yks mies vieressä tyyliin potkii maata ja kiukuttelee itteksee ja toinen puttaa ylärautaan ja kuuluu niin antaumuksella "no voooooooi ny vittu!" - Hajosin.

Hyvä meiän joukkue. :D © Tuomo Rikman




Kolme ekaa kierrosta pelasinkin hyvin parantaen kierrostulostani, mutta niiden jälkeen kun pidettiin pieni makkara -ja vessatauko, niin alamäki alkoi.

Kierrokset 4 ja 5 tais mennä vielä jotenkin sinnitellen, mutta noi tauot ei vaan sovi mulle. Viidennen kierroksen jälkeen käytii kaverin kanssa nesteellä jossa söin 1,5 riisipiirakkaa munavoilla (joo ei vaa tuntenu nälkää).


Kympin kori.

Poolit jaettiin paremmuusjärjestykseen kahelle vikalle kiessille, mutta saatiin kaverin kanssa jatkaa vielä samassa ryhmässä, vaikka se olis mitä luultavammin tuloksensa puolesta kuulunu parempaan kastiin.

Kierrokset senku paheni vaa ja ainoo päämäärä oli vaa jaksaa maaliin. Se ei kyllä tuottanut ongelmia. Hyvin jaksoi koko maratoonin, mutta mitä tekisinkään nyt toisin?

No ne eväät valkkaisin paremmin ja joisin vettä enemmän vaikka se tarkoittaisikin puskareissuja.

Huomatessani olevani tosiaan ainoa nainen kisassa, niin en saanut kilpailuhenkeä päälle missään kohtaa, vaan rautaosumiin turhautuessani (niitä oli varmaa satoja!!!!) roiskin vaan kiekkoja sinne tänne.

Vaikka tiesinkin saavani pokaalin ihan vaan sillä, että selviän maaliin, niin olisin mä nyt silti voinut edes yrittää, enkä laittaa koko kierrosta lekkeriks ku pari väylää kusee putkee. :D Ihan pienelläkin panostuksella olis varmasti lopputulos ollut kymmeniä ellei jopa sata heittoa parempi.

Kaikki osallistujat. © Tuomo Rikman

Voittajat. © Tuomo Rikman


Ooha mä ny silti ylpee että jaksoin tarpoo 35km haastavassa maastossa 15h ajan ja viskoa 560 heittoa, mutta...

Mä haluun revanssin! Joutuuks tässä ny tosiaa oottaa vuoden... ;)



Mitä tulee kisaan ja järjestelyihin, niin kiitokset lähtee Veikkolan suuntaan! Mukava päivä oli ja keli oli mitä mainioin, vaikkakin tuntu että aina sillä yhellä väylällä tuli tihkusateet niskaan. :D ...Ja mähän siis haluan osallistua kisaan uudemmankin kerran ja tällä kertaa jopa yrittää, enkä vaan selviytyä.

Kiitos. © Tuomo Rikman





-Sanna-

SKABA!

Keksi puhekupliin osuvimmat (kuittailevat) tekstit ja voita kiekkopalkinto! Ehdotukset kommentteihin tai frisbeegolf-forumille. Saa suorittaa. :D Päätän kuka voitti vaikka ensi viikon keskiviikkona 15.6.16.

© Tuomo Rikman

9 kommenttia:

  1. "-Ei hitto kello on vast yheksän ja mä oon aivan loppu! :D"

    "-Spiritlaji hei! :D"

    VastaaPoista
  2. Saako ehottaa kaks.. kiitos :)

    1: "Arvaa mitä eroo on fribakorilla ja Subarun moottorilla?"
    "Mä tiiän ! Toisesta kuuluva kilinä on iloinen asia"

    2: "Et ikinä arvaa mitä kisakeskuksessa on lounaaks ?"
    "No en, mut toivottavasti sipulikeittoo ja leivitettyä bogitikkaa.."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa ehdottaa vaikka kuinka montaa. Aika hyvät ;D

      Poista
  3. - Puttasin sitten vasemmalta ohi!
    - Ei ihme kun sun lippalakki on vinossa.

    - Tripla-bogey korttiin.
    - Mut hei, paremmin kuin edellinen väylä!

    VastaaPoista
  4. -Minkälaista säätä se on luvannu iltapäiväksi?
    -Lunta varmaan niin tulee lisää lumiukkoja.

    VastaaPoista